A PDMA görög adósságkezelő központ közlése szerint a 6 hónapos lejáratú adósságpapír átlagos hozama 2,97 százalék volt. A kincstárjegy-kibocsátás sikere a szakértők szerint annak a jele, hogy a befektetők "továbbra sem írták le" Görögországot, amelynek áprilisban egyebek között 2,4 milliárd eurót kell visszafizetnie korábban kibocsátott kincstárjegyei után és csütörtökön 450 millió eurót kell törlesztenie a Nemzetközi Valutaalapnak (IMF).

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!