A dollár az amerikai megegyezés hiányában is tovább tudott egy picit erősödni az euróval szemben, igaz az 1,43 környékén forgó devizapár  értéke 0,5százalékos dollár erősödést jelentett egy nap alatt. A piacokon egyébként még mindig a menedék devizákat keresték, így a svájci frank is tovább erősödött az euróval szemben. Az 1,147 környékén álló devizapárban 0,3 százalékkal lett erősebb a frank.

A forint az euróval szemben 269 forint környékén stagnált, annak betudhatóan, hogy jó magyar munkanélküliségi adat jelent meg. A svájci frankkal szemben azonban ez sem segített itt az árfolyam, ha egy picit is de tovább gynegült, ami már ismét 234 forint közeli árfolyamot jelentett. A dollárral szemben 0,5 százalékot veszített erejéből a magyar deviza, ez 188 forintos árfolyamot jelentett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!