A záráskor feljegyzett 22 521,43 pontos értéke 0,3 százalékos visszaesést jelent tegnaphoz képest. A vezető papírok közül egyedül a Magyar Telekom tudott drágulni, 0,9 százalékkal 905 forintra. A többiek piacán ugyanakkor az eladók voltak fölényben, így az OTP 0,3 százalékkal 6330 forintra, a Mol 0,2 százalékkal 23 600 forintra gyengült, a Richter pedig 1,3 százalékos értékvesztéssel 44 500 forinton állapodott meg.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!