Surányi György kimagasló szerepet töltött be a CIB és az Intesa Sanpaolo számára végzett  munkája során egy olyan időszakban, amikor a csoport jelentős növekedést ért el a közép- és  kelet európai régióban - olvasható a bank közleményében.

Fabrizio Centrone, a CIB Bank vezérigazgatója hozzátette: "Az összes munkatársammal együtt szeretném kifejezni az őszinte hálámat amiatt, hogy oly sok éven keresztül volt lehetőségem együtt dolgozni vele. Egyúttal szeretném megragadni az alkalmat arra is, hogy gratuláljak Surányi úrnak 60. születésnapjához, és egészséget, sikereket kívánjak nek".

A CIB Bank felügyelő bizottság új elnökének nevét hamarosan közzétesszük.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!