Szabad az út: aranyéhség

Több mint negyedszázados rekordot döntött ma az arany árfolyama.
NAPI Online, 2007. október 15. hétfő, 14:20
Fotó:

A decemberi szállítású arany jegyzése az New York-i árutőzsde elektronikus kereskedésén 6,1 dollárral, 759,9 dollárra emelkedett, miután korábban elérte a 760,8 dolláros küszöböt, 28 éves rekordot döntve a négy hónapos szállítású jegyzések terén.

A 750 dolláros pszichológiai korlát áttörését követően megnyílt az út a 780 dolláros unciánkénti árfolyam felé - vélik az elemzők.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK