Szabad ég alatt nyitott Amerika

A Nasdaq nyitását jelző elektronikus csengőt - némileg eltérve a hagyománytól - a tőzsde épülete előtti parkban nyomta le egy virágmintás, rózsaszín ruhába öltözött hölgy. A szikrázó napsütésben oldott hangulat uralkodott, a háttérben lévő üzletemberek tapsikolva ujjongtak: az optimizmus átragadt az elektronikai papírokkal való kereskedésre is, mivel nem sokkal nyitás után a Nasdaq 0,27 százalékkal került feljebb. A Dow 0,32 százalékkal, az S&P 0,19 százalékkal emelkedett.
NAPI Online, 2006. március 31. péntek, 16:40
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK