A világ részvénypiacain uralkodó pesszimista hangulat Budapestet is hatalmában kerítette: az irányadó mutató a nyitást követően 2,2 százalékkal 22 581,21 pontra esett. Kiábrándítóan szerepelnek a blue chipek, az OTP 2,6 százalékkal 8 ezer forint alá süllyedt, közben a Mol 1,7 százalékkal 19 950 forintra, a Richter 1,5 százalékkal 36 890 forintra, a Magyar Telekom 1,9 százalékkal 912 forintra gyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!