A Rio Tinto és a BHP Billiton egyaránt 4 százalékot, a BP 3,3 százalékot zuhant a londoni tőzsdén. A brit Barclays 3,7 százalékos, a francia Credit Agricole 4,06 százalékos, és a svájci UBS 3,2 százalékos esése is kiemelkedik negatív értelemben a gyengélkedő mezőnyből. A londoni FTSE 100 2,6 százalékkal, a frankfurti DAX szintén 2,6 százalékkal, a párizsi CAC 40 2,8 százalékkal nyitott alacsonyabban a tegnapi zárásnál.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!