Az összes azonnali részvényforgalom alig haladja meg az 1,5 milliárd forintot délután fél egyig, ez a megszokott töredéke. A BUX index szűk, 120 pontos sávban ingadozik a nyitás óta, ebéidőben 21 195 pontont mutatott, ez 0,3 százalékkal magasabb a pébteki záróértéknél.

Az OTP a 4800 forintos szint körül ingadozik, hol alatt 10, hol felette 10 forinttal, ez néhány tíz forintnyi emelkedést jelent a pénteki záróértékéhez képest. A Mol 50 forint emelkedés után 19 450 forinton jár. A Richter 310 forintot emelkedett, 42 300 forintig, elképesztően alacsony, alig több, mint 32 millió forintos forgalom mellett, az Egisre alig félmillió forint értékben születtek kötések, 19 050 forinton stagnál a részvény. A Magyar Telekom 641 forinton stagnál.

A nap nyertese eddig a kevesebb, mint másfél millió forintos forgalom mellett 20 forinttal, 660 forintra dráguló Synergon részvényei lettek.

A tőzsde újoncára, az Appennin részvényeire 32 millió forintnyi kötés született 250 forintos árfolyamon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!