Száguld a Mol, esik a Richter

A délelőtt folyamán 14 160 pont felett tetőző BUX negyed 12-kor fél százalékos többlettel 14 090 pont alatt állt. A mutatót főként a Mol tartja tegnapi záróértéke felett.
NAPI Online, 2004. november 23. kedd, 11:22
Fotó:

nyitás után két és negyed órával a Mol közel 3 százalékos ugrással addigi napi maximumán 11 850 forinton állt. Az OTP többlete hajszálnyira - 1 forintra - olvadt, a Matáv ugyanakkor 0,5, a Richter 1,3 százalékkal került lejjebb. Hasonló, de pozitív irányú elmozdulást produkált az Egis, az Elmű, az Émász és az FHB lejtőre került. A p-betűs szekció lendületesen drágult, a Pannonflax 4,4, a Phylaxia 3,2, a PannonPlast 2,6 százalékkal került többe, mint tegnap zárásban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK