Száguld a Rába, lejjebb a Mol

A BÉT indexe a tegnapi süllyedés után ma közel húszpontos pozitív korrekcióval kezdett.
NAPI Online, 2004. november 9. kedd, 09:09
Fotó:

A BUX 18,96 pontos többlettel 13 571,43 ponton kezdte a keddi kereskedést. Nyitásban a Matáv és a Rába nem mozdult, a Mol 25 forintos csökkenéssel, az OTP 30 forintos emelkedéssel rajtolt. A vártnál jobb gyorsjelentéssel előrukkoló Rába részvényei 60 forintos, azaz közel 10 százalékos ugrással köszöntötték a reggelt, a papírforma szerint teljesítő Démász pedig hajszálnyi, 5 forintos erősödéssel nyitott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK