A Napi Gazdaság cikke. Az ügyfeleknek most különösen a fix, alacsony hitelkamatok jöhetnek jól. Az első kilenc hónapban a társaság hálózata mintegy 32,6 százalékkal több kombi hitelszerződést értékesített, mint 2007 azonos időszakában. Az OTP Ltp. közben szinte száguldott, a szerződések darabszáma és értéke egyaránt mintegy 80 százalékkal emelkedett. Az idén januártól szeptember végéig a Fundamenta 240 milliárd forint szerződéses összegben kötött új lakás-takarékpénztári üzletet, egy szerződés átlagos értéke 1,75 millió forintról 1,9 millió forintra emelkedett. A társaságnál szeptember végére 576 ezer darabra nőtt a megtakarítási szerződések száma, az OTP viszont ugyanekkor már 695 ezer szerződést mutathatott fel. A szerződéses összeg a Fundamentánál 20,6 százalékkal, az OTP Ltp.-nél pedig 18,5 százalékkal bővült az egy évvel korábbihoz képest. A betétállománynál a Fundamentánál 32, versenytársánál pedig mintegy 20 százalékos volt az emelkedés. A további sikerre utalhat, hogy míg a Fundamenta személyibankár-hálózatába eddig havi átlagban 180-220 fő jelezte belépési szándékát, októberben ez a szám 390 főre, novemberben pedig 480 főre ugrott. A hálózat tapasztalatai szerint egyébként októberben a korábbinál harmadával több ügyfél érdeklődött szolgáltatásaik iránt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!