A blue chipek közül a legrosszabb teljesítményt az OTP nyújtotta, a bankpapír jegyzése 2,2 százalékkal 7400 forintra esett úgy, hogy a délután jó részét még e szint alatt abszolválta a részvény. Az e téren ezüstérmesnek számító Richter két százalékkal 40 070 forintra hanyatlott, míg a Mol a nap végére mérsékelte veszteségét, 0,6 százalékra, ami 21 800 forintos záróárat jelentett. A Magyar Telekom 1,5 százalékos eséssel kialakult 936 forintos árfolyama viszont közel volt a napközbeni mélyponthoz. A közepes kapitalizációjú cégek körében az Egis részvényei jó teljesítményt nyújtva 0,6 százalékkal 26 400 forintra erősödtek, míg a BorsodChem feleekkora, ám ellentétes irányú elmozdulással 2960 forinton zárt. A tőzsdei pályafutását holnap lezáró Démász részvényei kora délután még meglódultak, a 19 830 forintos záróár azonban megegyezett a hétfőivel. Az Elmű szintén stagnált, az Émász egy százalékkal esett. Az econet.hu piacát ezúttal is jelentős érdeklődés jellemezte, a társaság részvényei 269 millió forintos forgalom mellett 1,2 százalékkal gyengültek a hétfői, 9 százalékot közelítő ugrás után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!