Szárnyal a Mol és az FHB

A BUX index ugyan lényegében a tegnapi 20660 pontos értéken áll, de azért ma is születnek rekordok.
Madarász János, 2005. július 29. péntek, 23:59
Fotó:

A Mol például áttörte és tatja is a húszezer forintos szintet, jelenleg 20050 forinton forog az olajpapír. Az OTP szerény pluszban 7650 forintot ér, a Matáv viszont esik, és már csak 896 forintot érnek a papírok. A tegnapi gyorsjelentés után a Richter 145 forinttal került lejjebb, és 31590 születnek most az üzletek.
Szárnyal viszont az FHB, a kurzus 5 százalékos pluszban 1490 forinton áll, miután az ÁPV bejelentette nem dobja piacra az többségi állami pakettet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK