Szárnyal a OTP

A BUX 1,4 százalékos pluszban van másfél órával a nyitás után.
Napi.hu, 2014. március 26. szerda, 10:27
Fotó: Napi.hu

Messze felülteljesít a Budapesti Értéktőzsde: a BUX 1,4 százalékos pluszban nyitott, miközben a FTSE 0,3, a DAX 0,7, a párizsi CAC 0,55 százalékkal emelkedett a reggeli kereskedésben.

A pesti tőzsdét a OTP-Mol gőzmozdony húzza. A bankpapír már két százalékos pluszban 4063 forinton forog, míg az olajpapír 1,6 százalékos emelkedés után 12090 forinton áll.

Jól teljesít az FHB, egy százalékos pluszban 925 forintot adnak a bankpapírért. A Richter 0,65 százalékos emlekedéssel nyitott,  3855 forinton forog.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK