Szárnyal Amerika a kedvező adatok hatására

A vezető tengerentúli tőzsdeindexek egyre masszívabban emelkednek, miután újabb kedvező hírek láttak napvilágot.
NAPI, 2010. szeptember 1. szerda, 16:13
Fotó:

A négy órakor megjelent, váratlanul pozitív amerikai feldolgozóipari számok rátettek egy lapáttal a New York-i tőzsdéken amúgy is uralkodó jó hangulatra.

A főbb mutatók 2,5 százalék körüli erősödésben álltak négy óra után percekkel; a Dow immár jóval 200 pont fölötti emelkedést mutatott, de mértékében az S&P 500 és a Nasdaq mutatói sem maradtak el az erősödéstől.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK