Kisimultak a ráncok a tőzsdéken, ami ma emelkedést okozhat nyitásban és utána, ám óvatosan kell viszonyulni a meginduló emelkedéshez - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője.

Az OTP-nél az 5659-es rés betöltése meglehet, nagyon optimista esetben 5730-ig mehet el az árfolyam.

A Mol emelkedését a 22600-as szint tudja megállítani, a Richternél a 42 ezer forintos támasszintre érdemes digyelni, túl sokszor teszteli a papír, amivel gyengül a támasz ereje. Így egy következő lejtmenetben lehetséges, hogy elesik a támasz.

A Magyar Telekom chartja elég rosszul néz ki, 520-525 forintig eshet az árfolyam.

A forint nagyon erősen kezd ma reggel, az eurhuf 272 alatt jár.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!