Százezer felett lehet a Richter

A csütörtöki bevásárlás után újabb sajátrészvény-vételi megbízást adott a gyógyszergyártó. Ha ez teljesül, bőven százezer darab fölé nőhet az állomány.
NAPI Online, 2008. november 21. péntek, 13:10
Fotó:

A Richter Gedeon Nyrt. a november 7-én adott megbízása alapján november 20-án tízezer darab saját részvényt vásárolt a BÉT-en 24 466 forintos átlagáron, amivel a gyógyszergyártó tulajdona 83 771 darabosra nőtt.
A Richter nem áll le a vételekkel, további harmincezer darab papír vásárlására adott megbízást ismét az UniCreditnek - a részvényeket értékpapír-juttatási programjához kívánja felhasználni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK