Az econet.hu közleménye szerint az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM)jogelődje által kiírt, és az IHM által folytatott pályázat keretében több mint 420 település jut internetes honlaphoz – közülük a társaság reményei szerint 150-200 a Consulting Önkormányzati Rt. vezette konzorciumot bízza meg honlapja elkészítésével. Az econet.hu, mint a Consulting Rt. alvállalkozója a rendszer kialakítása ellenértékeként mintegy 100 millió forint árbevételre tesz szert, és az egyes önkormányzati site-ok elkészítése fejében is – azok mennyisége függvényében - hasonló nagyságrendű bevétel várható az utolsó negyedévben.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!