Vegyesen mozogtak a referenciahozamok, de csak minimális elmozdulást produkáltak: a hat hónapos és tízéves papírok hozama nem változott, a három hónapos és hároméves papírok hozama egy bázisponttal emelkedett, az éves, ötéves és 15 éves futamidő esetében pedig 1-3 bázisponttal csökkentek a benchmarkok. A referenciaátlag 4,92 és 6,27 százalék között szóródik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!