Szélesítik az econet sávot, újraindulhat a kereskedés

A BÉT vezérigazgatói határozattal felfüggesztette az econet részvények kereskedését, az a 30 sávosra kiszélesített sávval fél kettőkor indulhat újra.
NAPI, 2011. április 19. kedd, 13:09
Fotó:

Erre azért volt szükség, mert az elmúlt napokban hatalmasat zuhanó részvény ma óriásit pattant felfelé, s a 15 százalékos kereskedési sáv tetejére ért árfolyama. A 30 százalékosra kiszélesített sávval a kereskedés fél kettőkor indul újra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK