Személyi változások a BorsodChemnél

A társaság szolgáltatási igazgatói pozícióját 2003. január 1-től Szabó János tölti be. Szabó János ezt megelőzően a társaság beruházási főosztályvezetője volt - írja a Magyar Tőkepiac mai száma. A jövőben vélhetően megnövekedő beruházások miatt a szolgáltatási és beruházási folyamatokat igyekeznek összehangolni, így a beruházási főosztály – változatlan feladatkörrel – a szolgáltatási igazgatóság szervezetébe kerül át.
NAPI, 2003. január 2. csütörtök, 09:10
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK