Személyi változások a Démásznál

A Délmagyarországi Áramszolgáltató Nyrt. (Démász) igazgatósága április 13-ai ülésén Jacques Pithois urat a Démász Nyrt. vezérigazgatójává választotta - közölte a vállalat.
Kolozsi Pál, 2006. április 18. kedd, 07:47
Fotó:

Az igazgatóság a munkáltatói jogkört gyakorló igazgatósági tagnak kijelölte Hiezl József urat, aki ettől a naptól kezdve a Démász operatív és hálózati vezérigazgató-helyettesi pozícióját tölti be. Az új kinevezések lehetővé teszik a társaság menedzsmentje számára, hogy sikeresen készüljön fel és megfeleljen a magyar jogszabályi környezet változásainak - áll a közleményben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK