A BUX index néhány perccel a nyitás után 50 pont csökkenést mutatott, s 23 323 ponton járt. Az OTP részvények visszavettek a tegnapi, kereskedés végi lendületükből, egy százalék csökkenés után 4885 forinton cserélnek gazdát. A Mol piacán kitart a lendület, az olajcég részvényei minimális, 100 forintos drágulást mutatnak, 22 445 forinton születtek az első üzletek.


A Magyar Telekom 4 forint csökkenés után 686 forint. A Richter 48 400 forinton stagnál, az Egis 20 590 forintnál mutatja be ezt a produkciót.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!