Szenved az OTP, javít a Mol

A tegnapi hatalmas esés után kisebb korrekció bontakozott ki a magyar részvénypiacon, az OTP viszont erős mínuszban.
NAPI, 2010. november 11. csütörtök, 09:15
Fotó:

A BUX index néhány perccel a nyitást követően 22 269 ponton jár, ez 0,2 százalékos emelkedés a szerdai záró értékhez képest. Az OTP 5475 forint, ami fél százalékos leértékelődést jelent, a nap végén leütött Mol árfolyama felfelé korrigált fél százalékot, 19 790 forinton zajlik vele a kereskedés. A Magyar Telekom is fél százalékot erősített, 585 forintig, a Richter stagnál, az Egis 2 százalékkal ugrott, 21 900 forint fölé. 3,5 százalékkal esik a Genesis, amely tegnapi jelentése szerint elesett egy fontos MFB hiteltől.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK