A nyereség 27 százalékkal volt magasabb a bázisnál. A cégcsoport bruttó fedezete ugyanakkor a bázisidőszakhoz képest 2,7 százalékkal, azaz 178 415 euróval nőtt. A bruttó fedezet bázishoz viszonyított emelkedése az értékesítési költségek 5,2 százalékos csökkenésének tudható be. Az üzemi eredmény 1,6 millió euró volt, ami 24 százalékos növekedést jelentett.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!