Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A társaság a júniusban végződő három hónap során 434 ezer eurós adózott eredményt könyvelhetett el, amely jelentős mértékben, 42,3 százalékkal haladja meg a tavalyi azonos időszakit. Az első félévet így a GSPark 4,24 milliós bevétel mellett 940 ezer eurós nettó protittal zárta.

Az év eleji 85-ről június végére 88 százalékra javuló kihasználtság bővülését a jelentés a meglevő bérlők újabb irodaigényeivel, valamint újabb, kis alapterületen működő cégek beköltözésével indokolja, ám szeptembertől az egyik bérlő, az AMRI Hungary végelszámolása miatt a kihasználtság 81 százalékra csökkenhet.

A menedzsment fenntartja idei eredményvárakozásait, bérleti díj terén 8,3, EBITDA-ból 7,6, üzemi szinten 3,8, míg nettó soron 1,7 millió eurós eredményre számít.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!