Az euró jegyzése a kora reggeli 361,45 forintról 362,72 forintra ment fel délután fél hétre. A dollárt reggel 300,51 forinton, délután pedig 301,50 forinton jegyezték. A svájci frank jegyzése 327,86 forintról 328,82 forintra ment fel.

A hét eleje óta a forint az euróval szemben 0,43 százalékkal gyengült a svájci frankkal szemben 0,26 százalékkal gyengült, a dollárral szemben pedig 0,17 százalékkal erősödött.

Hó eleji árfolyamánál 0,19 százalékkal áll gyengébben a forint az euróval szemben, 2,40 százalékkal erősebben a dollárral szemben és 0,65 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben.

A lengyel zloty 0,2 százalékkal gyengült, a cseh korona 0,2 százalékkal erősödött szerdán az euróval szemben, a román lej pedig egy töredék százaléknyival lett gyengébb. A hónap eleje óta a lengyel zloty másfél százalékkal, a cseh korona egy százalékkal erősödött az euróval szemben, a román lej pedig 0,2 százalékkal gyengült - írja az MTI.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!