Az Államadósság Kezelő Központ a háromhónapos futamidejű diszkontkincstárjegyek (DKJ) mai aukcióján az eredetileg meghatározott, 25 milliárd forintnyi mennyiség helyett - a mindössze 30 milliárdnyi beérkezett ajánlat láttán - csak 20 milliárd forint értékben adott el. Az elfogadott hozamok 9,20-9,60 százalék között szóródtak, az átlaghozam az egy héttel korábbihoz képest 4 bázisponttal 9,55 százalékra emelkedett, ami a tegnapi másodlagos piaci benchmarkot 15 bázisponttal múlja felül.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!