Szerény nyitás New Yorkban

Csökkenéssel nyitottak a főbb indexek a New York-i tőzsdén kedden, miután a gyenge kínai külkereskedelmi adatok még inkább elkedvetlenítették a világgazdasági növekedés lassulása miatt aggódó befektetőket.
MTI, 2015. október 13. kedd, 16:29
Fotó: Reuters

A 30 vezető iparvállalat Dow Jones indexe 0,11 százalékkal, az S&P 500-as mutató 0,51 százalékkal, a technológiai részvények Nasdaq Composite mutatója pedig 0,61 százalékkal esett nyitáskor.

Hétfőn még emelkedéssel zártak a mutatók. A Dow Jones 0,3 százalékkal, 17 132 pontra, az S&P 500-as mutató 0,1 százalékkal, 2017 pontra, a Nasdaq pedig 0,2 százalékkal, 4839 pontra emelkedett.

 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK