A társaság a korábban meghirdetett stratégia szerint az idei első negyedévben értékesítette három leányvállalatában - HelioPlast Kft., Tisza-Form Kft. és Unterland Kft. - lévő részesedését, emellett döntött a Flexofol Kft. eszközeinek értékesítéséről. E három társaság a Tiszatxtil Kft.-vel kiegészülve a tavalyi első negyedévben 9,773 milliárd forinttal járult hozzá a konszolidált árbevételhez. Két további leánycég - a Biafol Kft. és a Plastico S.A. - eladása várhatóan az idei második negydévben lezárul.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!