Széttépték a kincstárjegyeket

A hathónapos papírok aukcióján óriási volt a kereslet.
NAPI Online, 2007. október 17. szerda, 13:23
Fotó:

A hathónapos diszkontkincstárjegyek aukcióján a meghirdetett 25 milliárd forintos mennyiségre 275 milliárdnyi ajánlat érkezett, az ÁKK a jelentős érdeklődést látva ötmilliárd forinttal megemelte az elfogadott mennyiséget. A hozamok 7,19 és 7,21 százalék között szóródtak, az átlag 7,20 százalék volt, ami öt bázisponttal alacsonyabb a keddi másodpiaci referenciahozamnál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK