Szétütik a forintot az adat után

Az inflációs adatok közzététele után hevesen gyengülni kezdett a forint árfolyama.
Napi.hu, 2015. március 10. kedd, 13:01
Fotó: Napi.hu

Az inflációs adatok közzététele után heves gyengülésnek indult a forint árfolyama az euróval szemben. Délután egy körül már 309 forinton járt a közös deviza jegyzése a forinttal szemben, ez 1,2 százalékkal magasabb az előző napi záróárnál.

A dollárral szemben is gyengült a forint, 288 forint közelébe emelkedett az amerikai deviza árfolyama, ez 2,3 százalékos drágulás.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK