A Vedomosztyi idézi a Raiffeisen Zentralbank egyik szakértőjét, aki szerint a magyar hatóságok mindent megtesznek, hogy a részvények kivásárlására bírják rá a Gazpromot vagy a Sziburt. (Utóbbi a Gazprom tulajdona.) A teljes felvásárlás csaknem százmillió dollárba kerülhet az orosz cégeknek, amelyek húzzák az időt, hogy minél kevesebb költségük legyen - mondta a szakértő, emlékeztetve arra, hogy a BC részvényei az utóbbi néhány hónapban 25-30 százalékot veszítettek értékükből.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!