Az idén az első kilenc hónapban a Rába csoport üzemi nyeresége 36,8 százalékos növekedéssel 1,087 milliárd forintra emelkedett.

A Rába csoport az idei első háromnegyed évben EBITDA szinten 2,554 milliárd forint eredményt ért el, szemben a 2016-os bázisidőszakban elért 2,394 milliárd forinttal.

A cégcsoport adózott eredménye az év első kilenc hónapjában 715,88 millió forint volt, ami 40,4 százalékkal haladta meg a bázisidőszak eredményét. A Rába csoport idén a harmadik negyedévet 2,85 millió forint nyereséggel zárta, ami 8,0 százalékkal marad el 2016 harmadik negyedévének eredményétől - olvasható a Rába Járműipari Holding Nyrt. által a Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett tájékoztatásban.

Kiemelték: a vállalat mindhárom üzletága EBITDA és üzemi szinten is nyereséggel járult hozzá a kiváló gazdálkodási eredményekhez.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!