Az ilyen módon összehangoltan cselekvő intézményi befektetők kezében 24,01 százaléknyi Linamar-papír van - olvasható a Magyar Tőkepiac online oldalán megjelent közleményben - így szinte kizárt, hogy a részvény tőzsdei kivezetéséről szóló döntés szülessen jövő hétfőn. A kivezetés megakadályozásához elég a jelen lévő részvényesek 25 százalékának nemleges szavazata, ez szinte biztosan meglesz tekintettel arra, hogy vélhetően magánbefektetők is szép számmal megjelennek majd az eseményen. Az említett intézményi befektetők a közgyűlés napján összehangoltan eljáró személyeknek fognak minősülni, és a részvényesek által megtett nyilatkozat alapján kizárólag a közgyűlés napján kívánnak összehangoltan eljárni, így ezen minőségük a közgyűlést követően megszűnik.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!