Szinte dermedt volt a forint

Az euróval szemben nem változott, a dollár ellenében erősödött, a svájci frankhoz képest gyengült a forint jegyzése a nemzetközi devizapiacon.
MTI-Eco, 2016. június 8. szerda, 19:48
Fotó: Reuters

Az eurót 19 óra tájban kora reggeli kurzusán, 310,55 forinton jegyezték. A dollár árfolyama 273,03 forintról 272,45 forintra csúszott le, a frank viszont 283,12 forintról 284,16 forintra erősödött.

A térségbeli devizák közül a lengyel zloty az euróval szemben 0,73 százalékkal, a dollár ellenében pedig 1,11 százalékkal erősödött. A cseh korona a dollárral szemben 0,39 százalékot nyert, az euróhoz képest nem változott az árfolyama.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK