Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

- Mi lesz az új név? Miért van rá szükség?

- A Kulcs-Soft kifejezést ismeri a piac. Mindenki tisztában van vele, hogy mivel foglalkozunk ez a név ma már egy brand. A névváltoztatással is ezt a brandet kívánjuk erősíteni és a hivatalos nevünket egyszerűsíteni. 2020-ban amikor egy cég már felhő- és mobiltechnológiával, applikáció-fejlesztésekkel foglalkozik, illetve elismert szakértőként jegyzik a kis- és középvállalati ügyviteli folyamatok piacán akkor a "Számítástechnika" kifejezés, amit eltávolítunk a nevünkből már nem fedi le komplex tevékenységünket. Kulcs-Soft önmagában mindent kifejez.

- Mekkora tőkeemelésre készülnek? Mikor várható ez?

- A nemzetközi piacokon való sikeres megjelenés tőkeigényes folyamat. Rövid időn belül megkezdjük az előkészületeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a régiós terjeszkedés első lépéseként megjelenjünk Szlovákiában. A legfontosabb, hogy biztosítsuk a megfelelő tőkét a leányvállalatunk számára, az új 4. generációs szoftverünk a Kulcs-Üzlet szlovák verziójának mielőbbi piaci bevezetésének érdekében.

- Tervezik-e a közkézhányad növelését?

- Az a feladatunk, hogy a társaság pénzügyileg továbbra is évről évre egyre sikeresebben működjön. Jelenleg is csak olyan befektetőkkel, partnerekkel folytatunk tárgyalásokat és tervezünk a jövőben akiknél úgy látjuk, hogy hozzá tudnak járulni a cég három fő szempontjához, azaz ha valaki a partnerünk lesz, legyen hasznára a cégnek, bánjon jól a dolgozókkal, és járuljon hozzá a részvényesi érték tovább növeléséhez.

- A szlovákiai piacon mikor és milyen termékekkel jelennének meg? Miért ez az első ország, és terveznek-e más országokban is terjeszkedni?

- Logikus döntés első lépésként Szlovákiában megjelenni, korábbi időszakban jelentős tapasztalatokat szereztünk az ottani ügyviteli piac működéséről. Emellett terveink között szerepel, hogy a Keleti régióban és a Visegrádi országok területén is megtudjunk jelenni a Kulcs-Üzlet nevű legújabb felhő alapú szoftverünkkel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!