Szlovéniába tart a Magyar Telekom

A korábbi lapértesüléseknek megfelelően a Magyar Telekom benevezett a szlovén telefontársaságra kiírt versenyben.
NAPI Online, 2007. október 1. hétfő, 17:36

A magyar távközlési cég délután közölte, hivatalosan regisztrált a 74,1 százalékos állami tulajdonban lévő Telekom Slovenije részesedésének értékesítésére kiírt nyílt pályázaton. A tenderen a legnagyobb szlovén távközlési cég 49,1 százalékos részvénycsomagját hirdetik meg, a jelentkezők között van a Magyar Telekom mellett a török Turk Telekom és az izlandi Skipti. A nem kötelező ajánlatok benyújtásának határideje október 15.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK