Szorosabb lesz a Westel - Pantel kapcsolat

A hagyományos távbeszélő szolgáltatásra vonatkozó összekapcsolási szerződést írt ma alá Westel és a PanTel, amelynek értelmében a a műszaki feltételek létrejötte után a Westel és PanTel előfizetői közvetlenül elérhetik egymást. A Westel és a PanTel 2001 decemberében kötötte meg az első szerződését, ez lehetővé tette, hogy a két hálózat összekapcsolását követően a PanTel IP-alapú telefonszolgáltatása (VoIP) révén a PanTel VoIP előfizetői hívhassák a Westel előfizetőit.
NAPI, 2002. június 3. hétfő, 10:46

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK