A dollár csaknem 275,00 forintig esett a 277,50/60-as szintről délután négy órakor, az ISM gazdaságkutató szolgáltatóipar teljesítményét mérő - hat és fél éves mélypontra zuhant - beszerzésimenedzser-indexének megjelenése után. Este, nem sokkal hét óra előtt 275,20 forintot ért.

Az euró este 309,60 forinton forgott a reggeli 309,70 forint körüli árfolyam után. A svájci frankot 283,30 forint környékén jegyezték a reggeli 283,40 forint után.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!