Akkor jelennek meg ugyanis fontos amerikai makroadatok, amelyek elmozdíthatják a dollárt, ezáltal a forint is mozdulhat. erősödés egyébként nem iggazán várható, a következő napokban 254-257 forint közötti eurókurzussal lehet számolni. A dollár az euróval szemben 1,2490-es szintig erősödött az euróval szemben, ám ez erős gátnak bizonyult, így a kurzus az 1,2533 esett vissza. Ennek eredményeként a budapesi piacon a dollár 11 óra előtt 202,60 forinton jegyezték. Skáre elmondta továbbá, hogy az EU-alkotmányról szóló francia népszavazás esetleges kedvezőtlen hatása csak kedden jelentjezhet, hétfőn ugyanis a londoni és tengerentúli piacok zárva tartanak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!