Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Devizapiaci kereskedők az MTI-nek elmondták: kisebb hullámzások voltak délelőtt, de a régiós devizákhoz hasonlóan szűk sávban mozgott a hazai fizetőeszköz. Csendes a pénteki kereskedés, és jelentősebb változásokra délután sem számítanak.

A dollárt 223,42 forinton jegyezték délelőtt, míg reggel 222,89 forinton, csütörtök este pedig 223,18 forinton állt a jegyzése.

A svájci frank árfolyama 235,76 forint volt délelőtt, a reggeli 236,15 forinttal, illetve a csütörtök esti 235,90 forinttal szemben. A japán jennel 2,8195 forinton kereskedtek, a reggeli 2,8016 és a csütörtök esti 2,8113 forintos árfolyamot követően.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!