Szupergyenge maradt a forint

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben hétfőre virradóra a nemzetközi devizapiacon.
Domokos László, 2018. július 2. hétfő, 08:30
Fotó: Reuters

Az euróval szemben a forint kissé erősödött, de továbbra is történelmi mélypontja közelében tartózkodik. A dollárral szemben a forint gyengült kissé, a svájci frankkal szemben pedig stagnált.

Az eurót 329,09 forinton jegyezték hétfőn reggel nyolc órakor, kissé alacsonyabban a péntek esti 329,87 forintnál. A forint pénteken 330,19 forintos eurójegyzésen érte el történelmi mélypontját - írta az MTI.

A dollár jegyzése 282,52 forintról 282,74-re emelkedett hétfő reggelre, a svájci franké pedig a péntek esti 284,88 forint közelében, 284,86 forinton állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK