Fél egykor a vezető index 23 234 ponton állt, ami gyakorlatilag megegyezik a tegnapi záróértékkel. Az OTP már fél százalékos emelkedést mutat 5957 forintot adnak érte, a Mol 23 580 forinton stagnál. A Richter 34 550 forinton teszi ugyanezt, a Magyar Telekom 574 forinton. Az Egis közel egy százalékkal értékelődött le, 19 220 forint. A forgalom minimális, alig haladja meg a 2,5 milliárd forintot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!