Az OTP részvényei az európai bankszektor általános visszaesése közepette 0,8 százalékos mínuszban tartózkodnak, árfolyamuk 5495 forint. Nagyon alacsony forgalom mellett csökkent a Mol kurzusa is, 20350 forinton jött létre az utolsó kötés. A Magyar Telekom 541 forintra erősödött, ez fél százalékos plusz, a Richter ugyanennyivel került lejjebb, 36845 forinton áll.

Az E-Star részvénye 95 forinttal emelkedett a KBC vételi ajánlását követően, az árfolyama 10395 forint.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!