Tanácstalanság New Yorkban

A keddi napközbeni lendületet követő korrekció után nem mutatkozik határozott irány.
NAPI, 2012. augusztus 22. szerda, 16:32
Fotó: Napi.hu

A tegnap végül gyengülésbe fordult zárás után - holott napközben még négyéves csúcsán járt az S&P-500 - nemigen találják az irányt a vezető New York-i részvényindexek.

A nyitás után egy órával a Dow 0,1 százalékos mínusznál jártak, míg az S&P-500 és a Nasdaq Composite keddi záróértéke körül rezgett.

A befektetőket hidegen hagyta, hogy júliusban tovább élénkült a használtlakás-piaci forgalom az Egyesült Államokban - igaz, a 2,3 százalékos növekedés elmaradt a várakozásoktól.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK