Hirtelen 34 500 forintig zuhant a Richter árfolyama délután az addigi 36 700 forint körüli szintről, majd ismét fölfelé indult, és pár perccel később már ismét 36 400 forint közelében forgott. A részvényt közel milliárdos forgalomban adták-vették. A gyógyszerpapír 5 százaléknál nagyobb gyengülése átmenetileg a BUX-indexet is a myélbe rántotta, a mutató 18 850 pont alá került, ám nem sokkal később már ismét a stagnálást jelző vonalon táncolt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!