Nagyon nehéz a piac, a tegnapi amerikai kereskedés is nagyon volatilis volt, s végül enyhe pluszos indikációt adott, Ázsiaban is enyhe optimizmus volt jellemző. Tegnap a német piac volt nagyon erős, ma reggel az oroszok és törökök emelkedéssel kezdték a napot. Egyelőre csak az látszik, hogy fél - egy százalékos pluszban indítjuk a napot, a forint is erősödget párhuzamosan az euróval - vélekedett Söre Balázs a Buda-Cash üzletkötője.
Számos európai makroadat érkezik mind európai, mind pedig amerikai, többek között inflációs adatok mindkét zónából.
Az amerikai iránymutatásig kis le - kis fölfele mozgás képzelhető el alacsony forgalom mellett. Ha elindulnánk fölfelé, az hozhatna nagyobb forgalmat miután sok short pozíció van a piacon - tette hozzá az üzletkötő.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!