Tárgyalási javaslatot tettek a horvátok a Molnak

Ismét tárgyalóasztalhoz ülne a horvát kormány a Mollal - közölte a horvát gazdasági miniszter,.
MTI-Eco, 2014. április 14. hétfő, 14:57
Fotó: Napi.hu

Újabb tárgyalási fordulót kezdeményez a Mollal a horvát kormány - jelentette be Ivan Vrdoljak gazdasági miniszter hétfőn a HTV horvát közszolgálati csatornának az ország gazdasági helyzetéről adott interjúban. Ivan Vrdoljak kérdésre elmondta, hogy Horvátország a jövő héten levélben új tárgyalási fordulót kezdeményez a Mol Nyrt.-nél az INA irányításáról kialakult vita rendezésére. Véleménye szerint a tárgyalásokra heteken belül sor is kerülhet.

A miniszter egyúttal valótlan információk terjesztésével és a közvélemény félretájékoztatásával vádolta meg a Molt.

Arra a riporteri kérdésre, hogy a tárgyalóküldöttséget ismét ő maga vezeti-e, a miniszter kifejtette: a horvát kormány egységes álláspontot képvisel az ügyben és ragaszkodik hozzá, hogy egy új, a horvát törvényeknek megfelelő vállalatirányítási modellben állapodjanak meg a Mollal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK